Інформаційне забезпечення підготовки дисертації - Єрмаков, С. С. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Розглянуто основні інформаційні електронні джерела щодо різних напрямків підготовки дисертації. Коротко наведено помилки у захищених дисертаціях останніх років, авторам яких було відмовлено у видачі диплома кандидата або доктора наук.