Організаційно-методичні аспекти підвищення рівня готовності студентів для роботи із глухими дітьми - Маланчук, Г. Г. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
У статті розглядаються складові організаційно-методичного забезпечення підготовки студентів ВНЗ фізичного виховання і спорту для роботи з глухими дітьми, яка включає адаптовану програму педагогічної практики; удосконалення змісту окремих дисциплін; запровадження спеціального семінару з особливостей спілкування з глухими дітьми