Складові здорового способу життя і козацького гарту молоді - Ведмеденко, Б. Ф.; Жукотинський, К. К. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
В статті розкриваються актуальні питання педагогічної технології здорового способу життя, козацького гарту, козацького завзяття, дається роз’яснення щодо моральних вчинків спортсменів, виховання інтересу до позитивних вчинків, які мають особливі орієнтири