Вікові особливості фізичного розвитку молодших школярів - Марченко, С. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
В статті розглянуті якісні характеристики соматичних і фізіологічних показників дітей 7-10 літ, що дозволяє послідовно прослідити природну динаміку розвитку рухових можливостей дітей щодо їх віку і статі