Революція чи еволюція: до проблеми зниження інтересу до змагань десятиборців - Фатєєв, А. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
У статті досліджуються проблеми сучасного стану легкоатлетичного багатоборства. Автор пропонує способи підвищення популярності та інтересу громадськості до чоловічого та жіночого десятиборства шляхом змін існуючих правил проведення змагань із зазначених видів легкої атлетики.