Оптимізація міжособистісних відносин студенток засобами спільної фізкультурно-спортивної діяльності - Іваненко, Т. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
Врахування мотивації, потреб, цілей, психологічної готовності студенток до групових занять ритмічною гімнастикою сприяє оптимізації міжособистісних зв’язків. Викладач повинен застосовувати необхідні педагогічні та психологічні прийоми при навчанні, які сприяють вдосконаленню навчального процесу.