Формування творчої активності студентів вищих технічних навчальних закладів у спорті та дозвіллєвій діяльності - Недзвецька, О. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
Формування творчої активності студентів вищих технічних навчальних закладів у спорті та дозвіллєвій діяльності