Методи оздоровлення кікбоксерів - Бєлих, С. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
Розглядається нова методика щодо оздоровлення спортсменів-кікбоксерів. Показано, що поліпшення функціонального стану організму за допомогою освітянських, виховних, інтелектуальних психофізичних дій позитивно впливає на загальну культуру та успішність студентів-спортсменів.