Контроль за обсягами та інтенсивністю тренувальних навантажень волейболісток на етапі спеціалізованої базової підготовки - Кудряшов, Є. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
У даній роботі наведено експериментальні дані щодо питань контролю за обсягами та інтенсивністю тренувальних навантажень юних волейболісток. Представлено оптимальну структуру річного макроциклу та критерії оцінки тренувальних вправ у волейболі.