Музично-ритмічний розвиток школярів у взаємодії фізичного і естетичного виховання - Ротерс, Т. Т. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
Стаття присвячена визначенню основних шляхів взаємодії фізичного і естетичного виховання у процесі музично-ритмічного розвитку школярів.