Особливості проведення занять з фізичного виховання із дітьми, хворими на бронхіальну астму - Івасик, Н. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Особливості проведення занять з фізичного виховання із дітьми, хворими на бронхіальну астму