Легкоатлети національної збірної на міжнародній арені (1996–2005 р.р.) - Гогін, О. В.; Гогіна, Т. І.; Овсієнко, Т. Ю. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Легкоатлети національної збірної на міжнародній арені (1996–2005 р.р.)