Валеологічні аспекти клімато-метеорологічних факторів довкілля - Бойчук, Т. В.; Лібрик, О. М.; Левандовський, О. С. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Валеологічні аспекти клімато-метеорологічних факторів довкілля