Щаблі педагогічної технології: інтерес, гра, здібності, самостійні заняття - Ведмеденко, Б. Ф. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Щаблі педагогічної технології: інтерес, гра, здібності, самостійні заняття