Залежність спортивних результатів від сукупного впливу показників фізичної підготовленості лижників-гонщиків - Ажиппо, О. Ю.; Коваль, В. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Залежність спортивних результатів від сукупного впливу показників фізичної підготовленості лижників-гонщиків