Про підготовку підручників та навчальних посібників курсу «Основи науково-дослідної діяльності» - Іващенко, О. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Про підготовку підручників та навчальних посібників курсу «Основи науково-дослідної діяльності»