Особливості педагогічної технології виховання інтересу в учнів до занять фізичною культурою - Ведмеденко, Б. Ф. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Особливості педагогічної технології виховання інтересу в учнів до занять фізичною культурою