Соціокультурна інтеграція студентів з обмеженими фізичними можливостями засобами фізичної культури і виховання - Вржесневський, І. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Соціокультурна інтеграція студентів з обмеженими фізичними можливостями засобами фізичної культури і виховання