Вдосконалення біомеханічних характеристик відштовхування при стрибках у висоту за допомогою технічних засобів - Ахметов, Р. Ф. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Вдосконалення біомеханічних характеристик відштовхування при стрибках у висоту за допомогою технічних засобів