Аналіз змісту програм з фізичної культури в загальноосвітніх школах та можливості його удосконалення - Шандригось, В. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Аналіз змісту програм з фізичної культури в загальноосвітніх школах та можливості його удосконалення