Плавання, як екологічно безпечний засіб оздоровлення людей різного віку - Ляшенко, А. М.; Дєлова, І. О.; Поступний, Є. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Плавання, як екологічно безпечний засіб оздоровлення людей різного віку