Підвищення ефективності ігрової діяльності юних баскетболістів на основі аналізу психічних функцій - Лущик, І. В.; Головко, Т. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2001)
Підвищення ефективності ігрової діяльності юних баскетболістів на основі аналізу психічних функцій