Міцні знання про закономірності фізичного розвитку — запорука результативності самостійних щанять фізичною культурою підлітків - Шалар, О. Г. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Міцні знання про закономірності фізичного розвитку — запорука результативності самостійних щанять фізичною культурою підлітків