Розподіл спеціальних тренувальних засобів лижників-гонщиків масових розрядів у підготовчому періоді - Дрига, С. Б.; Ажиппо, О. Ю. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Розподіл спеціальних тренувальних засобів лижників-гонщиків масових розрядів у підготовчому періоді