Просвітницька робота з батьками щодо фізичної реабілітації дітей з вродженою клишоногістю - Михайлова, Н. Є. (Physical Education Theory and Methodology, 2012)
Метою дослідження є визначення основних напрямків та методи просвітницької роботи з батьками щодо проведення фізичної реабілітації дітей з вродженою клишоногістю. В дослідженні прийняли участь батьки 68 дітей дошкільного віку з вродженою клишоногістю. Батьки 67 (98,53%) дітей висловили своє незадоволення результатами лікування після оперативного втручання. Знання, які надавали батькам під час просвітницької роботи були наступними: реабілітаційні, психологічні, педагогічні. Основна увага приділялась налагодженню тісних і довірливих стосунків між батьками і спеціалістами. Використовували різні форми та методи роботи.