Перспективи застосування модельних характеристик фізичної підготовленості молодших школярів - Пелешенко, І. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2012)
Розглянуто сучасні підходи до використання методу моделювання у фізичному вихованні та визначення модельних характеристик фізичної підготовленості учнів молодших класів та їх роль в оцінюванні рівня здоров’я школярів.