Дослідження особливостей фізичного виховання та фізичного вдосконалення дівчат 17—21 років - Донець, І. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
У статті висвітлюються питання щодо особливостей фізичного виховання та фізичного вдосконалення дівчат 17—21 років різного рухового режиму