Застосування психофізіологічних методів дослідження в ігрових видах спорту - Козіна, Ж. Л.; Жабровець, О. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
Розкрито основні психофізіологічні методи дослідження, які можуть застосовуватися у видах спорту з постійно мінливою обстановкою, таких як спортивні ігри, єдиноборства, спортивне орієнтування.