Динаміка розвитку витривалості бігуній на середні дистанції віком 15—16 років у річному циклі тренування - Батрак, Н. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
В статті розглянуто значення методів суворо-регламентованої вправи на ефективність підготовки юних бігуній на середні дистанції. Наведені результати дослідження зміни рівня спеціальної та загальної витривалостіюних бігуній на середні дистанції в річному циклі тренування.