Вступ до спеціальностей галузі «Фізичне виховання і спорт». Критерії оцінювання - Худолій, О. М.; Марченко, С. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
Матеріали статті розкривають сутність курсу «Вступ до спеціальностей галузі «Фізичне виховання і спорт». Містять критерії оцінювання знань, тестові завдання і список рекомендованої літератури.