Силове тренування з великим м’ячем: розвиток сили м’язів живота та ніг. Повідомлення 3 - Сергієнко, Л. П. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
У статті узагальнено закордонний досвід щодо системи силової підготовки дітей і молоді з використанням швейцарського м’яча. Описана методика виконання вправ, призначених в основному для розвитку м’язової сили живота і ніг