Вступ до спеціальностей галузі «Фізичне виховання і спорт» - Марченко, С. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
Матеріали статті розкривають сутність курсу «Вступ до спеціальностей галузі «Фізичне виховання і спорт». Містять навчально-тематичний план курсу, розробку змісту лекційних, практичних та самостійних занять, список рекомендованої літератури.