Силове тренування з великим м’ячем: розвиток сили м’язів рук у дітей і молоді (повідомлення 1) - Сергієнко, Л. П. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
У статті розглянута система силової підготовки strength ball training, яку можна запропонувати дітям і молоді. Описані методичні основи даного тренування та наведено комплекс вправ, рекомендований для розвитку м’язів рук.