Модельні характеристики спортсменів окремих видів спорту із швидкісно-силовою спрямованістю тренувального процесу - Маєвська, С. М.; Гриньків, М. Я.; Вовканич, Л. С.; Старостюк, Г. К. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
У статті наведена з позиції сучасної конституційної морфології порівняльна характеристика деяких видів спорту із швидкісно-силовою спрямованістю тренувального процесу з врахуванням різноманітних видів рухової діяльності та проведено порівняння отриманих результатів з літературними даними.