Cучасні педагогічні технології в процесі навчання студентів на факультетах фізичного виховання - Ляшенко, А. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
Позначення значимості творчого підходу в навчанні студентів, а також основних форм контролю за рівнем їхньої підготовленості. Виявлення впливу на ефективність навчання студентів нетрадиційним способом: рішення кросвордів по тематиці навчання за курсом спортивно-педагогічного вдосконалювання