Проблеми професійного розвитку майбутнього вчителя фізичної культури в умовах інформаційно-освітнього простору: акмеологічний підхід - Драгнєв, Ю. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті розглядаються проблеми професійного розвитку майбутнього вчителя фізичної культури в умовах інформаційно-освітнього простору. Розкривається значення акмеологічного підходу в процесі професійного розвитку майбутнього вчителя фізичної культури. Вказано, що на професійний розвиток впливають не тільки індивідуальні особливості майбутнього вчителя фізичної культури, але і особливості інноваційного середовища. Зараз потрібне системне усвідомлення професійного розвитку майбутнього вчителя фізичної культури в умовах інформаційно-освітнього простору вищої школи.