Книговидання та періодична преса галузі фізичної культури і спорту у 70-х — на початку 80-х років ХХ століття - Свістельник, І. Р. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті розглянуто роль книговидання і періодичних видань галузі фізичної культури і спорту у 70-х — на початку 80-х років ХХ століття. Проаналізовано тематичну спрямованість провідних журналів і газет та розглянуто книгорозповсюджувальну діяльність галузевого видавництва «Физкультура и спорт». Визначено, що у цей період країна мала потужну систему спортивних засобів масової інформації, яка активно пропагувала фізичну культуру і спорт.