Методологічні основи комплексного тестування у фізичному вихованні і спорті - Сергієнко, Л. П.; Шарий, Д. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті розглянуто сучасний стан наукової розробки проблеми використання комплексного контролю у фізичному вихованні і спорті. Запропоновано комплексний тест для оцінки розвитку координаційних здібностей дітей у віці 9—10 років. Розраховані для комплексного тесту нормативи оцінки результатів за 5 і 12-бальними сигмовидними шкалами.