Біологічні, психолого-педагогічні закономірності рухової діяльності людини. Доповідь І. - Худолій, О. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
В статті зроблена спроба системного аналізу біологічних, психолого-педагогічних закономірностей рухової діяльності людини