Проблеми інтенсифікації професійно-педагогічної підготовки студентів фізкультурних спеціальностей - Лущик, І. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Проблеми інтенсифікації професійно-педагогічної підготовки студентів фізкультурних спеціальностей