Професійно-прикладна фізична підготовка як ефективний засіб розвитку фізичних якостей учителів-предметників - Божик, М. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
В статті йдеться про необхідність розвитку та вдосконалення фізичних якостей вчителів-предметників за допомогою засобів професійно-прикладної фізичної підготовки, що в свою чергу значно підвищить рівень професійної педагогічної діяльності.