Моделювання навчального процесу у фізкультурному вузі за допомогою сучасних інформаційних технологій - Осіпов, В. М.; Шилкін, Г. М.; Дядечко, І. Є. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті проаналізовано доцільність використання сучасних комп’ютерних та інформаційних технологій у навчальному процесі фізкультурного вузу при викладанні спортивно-педагогічних дисциплін, що дозволить накопичувати, структурувати педагогічну інформацію і керувати нею.