Вища фізкультурна освіта та її інформаційне забезпечення: 80-ті роки ХХ століття (повідомлення друге) - Свістельник, І. Р. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті досліджено специфіку розвитку інформаційного забезпечення вищої фізкультурної освіти у 80-х роках. Показано, що в середині 80-х років відбулося активне вдосконалення роботи центральної галузевої служби інформації фізичної культури та спорту, було чітко визначено види інформації та компоненти інформаційного потоку галузі, посилилася ефективність засобів масової комунікації та роботи видавництва.