Вища фізкультурна освіта та її інформаційне забезпечення: 80-ті роки ХХ століття (повідомлення перше) - Свістельник, І. Р. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті досліджується специфіка розвитку інформаційного забезпечення вищої фізкультурної освіти у 80-х рр. ХХ ст. Показано, що початок 80-х років характеризувався активним формуванням системи наукової інформації. Розвиток інформаційного забезпечення на цьому етапі передбачав удосконалення форм доведення інформації до професійно-педагогічних кадрів і підвищення оперативності інформаційної діяльності.