Методологія конструювання тестів знань для фахівців фізичного виховання та спорту - Сергієнко, Л. П. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті на основі узагальнення закордонного досвіду визначена методологія конструювання тестів знань для фахівців фізичного виховання і спорту. Наведено авторські тести знань першого і другого рівня складності з навчальної дисципліни «Методика викладання у вищій школі (за професійним спрямуванням фізичне виховання, спорт і здоров’я людини)»