Модифікування методики тренувань жінок-спортсменок в акробатичному рок-н-ролі під час мензісу - Артем’єва, Г. П. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті на приклади роботи із групою спортсменок акробатичного рок-н-ролу проаналізований багаторічний досвід вирішення проблеми модифікування організації та методики проведення тренувального процесу у жінок-спортсменів в зв’язку із нагальною необхідністю зваження у практиці тренерської роботи психологічних та фізіологічних змін, що виникають у стані жіночого організму під час мензісу