Особливості професійно-прикладноі фізичної підготовки студентів спеціальності «комп’ютерні технології в управлінні і навчанні» вищих навчальних закладів педагогічного профілю - Писанець, І. В.; Жосан, Т. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті розглядаються питання ефективного впливу занять у вигляді професійно-прикладної фізичної підготовки на оптимальний розвиток фізичної підготовки студентів вищих навчальних закладів педагогічного профілю, що використовують комп’ютерні технології у навчанні