Швидкісно-силова витривалість танцюристів акробатичного рок-н-ролу: шляхи вирішення проблеми - Артем’єва, Г. П. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
Стаття присвячена науковому аналізу: 1) змісту базових етапів процесу формування, подальшого развитку, зміни і підтримання необхідного рівня швидкісно-силової витривалості танцюристів акробатичного рок-н-роллу; 2) фиксації її показників тренерами і самими танцюристами акробатичного рок-н-роллу. Окрім того, пропонуються: 1) нові підходи до вирішення проблем развитку, досягнення й підтримання необхідного достатнього рівня швидкісно-силової витривалості танцюристів акробатичного рок-н-роллу, спрямовані на отримання більш эфективних результатів; 2) нова методика тренування швидкісно-силової витривалості у танцюристів акробатичного рок-н-роллу