Ефективність розвитку координаційних здібностей хлопчиків і дівчаток на прикладі мікромоделей ігрової діяльності учнів початкових класів - Бикова, І. С. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
В роботі проаналізовано розвиток координаційних здібностей хлопчиків та дівчаток 7—9 років на прикладі мікромоделей ігрової діяльності. Стаття присвячена розвитку координації в залежності від віку дітей, а також впливу сторонніх чинників на координацію. Пропонується низка мікромоделей ігрової діяльності і надається теоретичне обґрунтування отриманим даним