Аналіз виконання тестових вправ з фізичної підготовки абітурієнтів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України зі спеціальності «Пожежна безпека» - Ковальчук, А. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
Мета роботи: здійснити аналіз рівня фізичної підготовленості абітурієнтів ЛДУБЖД МНС України для подальшої корекції навчальних занять упродовж першого семестру навчання. У дослідженні проведено математично-статистичну оцінку результатів тестувань, кореляційний взаємозв’язок між результатами окремих вправ і загальним результатом